Naam lid:
Lidnummer:
woonplaats:
Aantal volwassenen:
Aantal kinderen: (5-12 jr.)
Diner volwassenen:
Diner kinderen: (5-12 jr.)
Type / kenteken:
E-mailadres:
Telefoon:
Bijzonderheden of vragen:
 
 
€ 15,00 p.p.
€ 7,50 p.p.
€ 25,00 p.p.
€ 12,50 p.p.
Ik wil op de deelnemerslijst vermeld worden met naam, woonplaats en mailadres.

Ik wil graag 4 rallybord bevestigingsdopjes mee bestellen per set € 3,00
De inschijving is definitief na het overmaken van de kosten voor deelname op bankrekening NL98INGB 0002525397 ten name van VW Cabrioletclub nederland onder vermelding van najaarsrit 2016
VOLKSWAGEN CABRIOLETCLUB NEDERLAND
:
Aanmeldingsformulier Najaarsrit  2017
Er zijn nog veel meer bezienswaardigheden in deze omgeving en het is niet vreemd om het bezoek een aantal dagen te verlengen of om te zetten in een vakantie. Zo is er bv op zaterdag 9 septemder de 19e oldtimerdag middelburg .
http://www.evenementenmiddelburg.nl/events/future/oldtimerdag-middelburg-2017/
Voor de kampeerders: zijn er campingmogelijkheden in overvloed of huisjes en hotels.

We weten zeker dat u op 10 september een prachtige rit gaat maken en hopelijk werken de weergoden mee en wordt het een mooie afsluiting van het dakloze seizoen!

Aanmelden kan tot
27 augustus 2017.

Sonja en Nico de Winter


   najaarsrit
Op zondag 10 september is de Najaarsrit van de Volkswagen Cabriolet Club Nederland. Die voert u grotendeels over het Zuid-Hollandse Voorne-Putten met een kleine uitstap naar Goeree-Overflakkee.
Kort daarna rijden we dwars door het grootste recreatiepark van Nederland, Kruininger Gors. Hierna vervolgen we de route langs de Duinhuisjes bij de Tenellaplas In Rockanje, één van de meest gevarieerde duingebieden van West Europa.
We starten in het mooie recreatiegebied aan het Brielse Meer bij Paviljoen De Kogeloven in Oostvoorne, waar we worden ontvangen met koffie en gebak (naast De Kogeloven bevindt zich de historische Stenen Baak, de oudste stenen vuurtoren van Nederland).
Via de Haringvlietsluizen maken we de stap naar Goeree-Overflakkee, waar we o.a. langs een ondergronds marine-zendstation rijden, zichtbaar door het antennepark.
In Ouddorp hebben we gekozen voor Fletcher hotel-restaurant Duinzicht, dat zorg draagt voor de lunch. Met een voldaan gevoel gaan we door het gehucht Havenhoofd wederom via de Haringvlietsluizen.
Via de historische route gaan we naar Hellevoetsluis, vestingstad vanaf de 17e eeuw om de oorlogs-en handelshaven te versterken. Piet Heijn heeft hier de beroemde Zilvervloot aan land gebracht. Veel bezienswaardigheden hier, zoals Droogdok Jan Blanken, lichtschip Noord Hinder, O/S Zeefakkel opleidingsschip Zeekadetkorps Hellevoetsluis, Hr. Ms. Buffel, Brandweermuseum, Oudheidskamer, korenmolens, watertoren.
We vervolgen de route via het Bernissegebied door de plaatsen Zuidland, Simonshaven, Biert, Geervliet met z’n Bernisse molen. Hier zijn opnamen gemaakt voor de film De Zomer van 1945. Hierna gaan we naar Zwartewaal met z’n mooie haventje en rijden we via de rijk historische plaats Brielle, wel bekend van de 1 april-viering. In totaal heeft Brielle 366 rijksmonumenten op een bevolking van 12.160 inwoners.
Na Brielle te hebben verlaten rijden we ditmaal via de eigentijdse route naar ons eindpunt in Hellevoetsluis. Dat is Roompot vakantiepark Cape Helius, waar we kunnen genieten van een drankje en naar believen ook gebruik kan worden gemaakt van het dinerbuffet.
sorry aanmelden niet meer mogenlijk